2015-2016 Fen Bilimleri 2.Dönem Zümre Tutanakları

2015-2016 Fen Bilimleri 2. Dönem  Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanaklarını fenehli.com’dan indirebilirsiniz. Zümre tutanakları Fen Bilimleri öğretmenleri tarafından gönderilen tutanaklar ve kendi hazırladığım tutanaklardır. Sizler de elinizde bulunan tutanakları bize göndererek sitede yayımlanmasını sağlayabilirsiniz.

Zümre öğretmenler kurulu kimlerden oluşur?

Zümre öğretmenler kurulu; okul öncesi eğitim kurumlarında okul öncesi eğitimi öğretmenlerinden, ilkokullarda aynı sınıfı okutan sınıf öğretmenleri ve varsa alan öğretmenlerinden, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise aynı alanın öğretmenlerinden oluşur.

Kimler zümre öğretmenler kurulu yapmaz?

Aynı sınıfı okutan bir sınıf öğretmeni veya aynı dersi okutan yalnızca bir alan öğretmeni olması durumunda zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapılmaz. Ancak bu öğretmenler kurul kapsamında yapacakları çalışmalara yıllık çalışma programında yer verirler.

Zümre öğretmenler kurulu ne zaman toplanır?

Zümre öğretmenler kurulu, öğretmenler kurulunda yapılacak çalışma planına uygun olarak eğitim ve öğretim yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, zümre öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.

Zümre öğretmenler kurulunda hangi konular görüşülür?

Zümre öğretmenler kurulunda; öğretim programı, ders planlarının düzenlenmesi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme değerlendirme araçları, öğrenci başarı düzeyi, okulun fiziki mekânlarının ve ders araç gereçlerinin kullanımı gibi hususlar görüşülerek okulun çevre imkânları analiz edilir ve iş birliği oluşturulur.

Ders yılı sonunda yapılan zümre öğretmenler kurulunda; daha önce yapılan zümre öğretmenler kurulu kararlarının izleme-değerlendirme raporu hazırlanır ve okul müdürlüğüne sunulur.

2015-2016 Fen Bilimleri Zümre Öğretmenler Kurulu Toplan Tutanaklarını aşağıdaki İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR bölümünden indirebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Proje Değerlendirme Formu başlıklı yazımızda Proje Değerlendirme Ölçekleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR

Son Yazıla

5. Sınıf Fen Bilimleri Güneş, Dünya ve Ay Doğru/Yanlış Online Test

5. Sınıf Fen Bilimleri dersi 1. Ünitesinde yer alan Güneş, Dünya ve Ay konusu ile…

23 Aralık 2022

5. Sınıf Fen Bilimleri Güneş’in Yapısı ve Özellikleri Etkinliği (Kutu Açma)

5. Sınıf Fen Bilimleri dersi 1. Ünitesinde yer alan Güneş’in Yapısı ve Özellikleri konusu ile…

22 Aralık 2022

2022-2023 5-6-7-8. Sınıf Bilim Uygulamaları Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planlar

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 5-6-7-8. Sınıf Seçmeli Bilim Uygulamaları Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planlarını fenehli.com üzerinden indirebilirsiniz. Seçmeli Bilim…

25 Temmuz 2022

2022-2023 5-6-7-8. Sınıf Fen Bilimleri Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planlar

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 5-6-7-8. Sınıf Fen Bilimleri Dersi Ünitelendirilmiş yıllık planlarını fenehli.com üzerinden indirebilirsiniz. 5-6-7-8.…

24 Temmuz 2022

5. Sınıf Fen Bilimleri Ay’ın Hareketleri ve Evreleri Online Test

5. Sınıf Fen Bilimleri dersi 1. Ünitesinde yer alan Ay’ın Hareketleri ve Evreleri konusu ile…

3 Ocak 2022