2016-2017 Destekleme ve Yetiştirme Kursu 5. Sınıf Fen Bilimleri Yıllık Plan

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu 5. Sınıf Fen Bilimleri Yıllık Planını fenehli.com’dan indirebilirsiniz. Yıllık planlar güncel olup Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan örnek planlar ile uyumludur.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu yıllık planlarını pdf olarak yayımladı. Biz de pdf dosyalarını düzenlenebilir hale getirerek word dosyası olarak sizlere sunuyoruz. Planların pdf halini de buradan indirerek inceleyebilirsiniz.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu 5. Sınıf Fen Bilimleri Yıllık Planını aşağıdaki İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR bölümünden indirerek Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında kullanabilirsiniz. Plandaki Testler Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanacaktır. Testler yayımlandığında sitemizden indirebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Şanlıurfa İl MEM'den 8. Sınıf Öğrencilerine 2016-2017 TEOG Kazanım Testleri başlıklı yazımızda 8. Sınıf Kazanım Testleri ve Şanlıurfa İl MEM Kazanım Testleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR

İlginizi Çekebilir!

Abone ol
Bildir
guest

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüleyin